ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Στο Fårö θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο συνεργατών και μαθητών που θα καλλιεργούν και θα προωθούν περαιτέρω την ιδέα του creative learning.

ΝΑΣΙΑ ΜΠΑΝΙΑ

ΝΑΣΙΑ ΜΠΑΝΙΑ

Η Νάσια Μπανιά είναι κεντήτρια και απόφοιτη του τμήματος Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών. Η εμμονή της με την ιστορία τέχνης και με τις κάθε είδους χειροτεχνίες (εντάξει, και η καραντίνα) την οδήγησαν το 2020 να ξεκινήσει να πειραματίζεται με το κέντημα. Από τότε, μοιράζεται την τέχνη της μέσω του «ημερολογίου» της στο Instagram, το A Hoop Diary.

ΙΑΚΩΒΟΣ ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ

ΙΑΚΩΒΟΣ ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ

O Ιάκωβος Ανυφαντάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1983. Έκανε διδακτορικό στη Σύγχρονη Ιστορία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με θέμα τη μνήμη του ελληνικού εμφυλίου στη λογοτεχνία και δουλεύει στη διαφήμιση. Έχει δημοσιεύσει κριτικές λογοτεχνίας, επιστημονικά άρθρα και τρία βιβλία πεζογραφίας, το τελευταίο εκ των οποίων πήρε το βραβείο μυθιστορήματος της χρονιάς από το ηλεκτρονικό περιοδικό «Αναγνώστης».

ΕΙΡΗΝΗ ΘΕΟΔΩΣΗ

ΕΙΡΗΝΗ ΘΕΟΔΩΣΗ

Η Ειρήνη Θεοδώση (irzzy) γεννήθηκε στην Αθήνα, και μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Αθήνας και Κρήτης. Σπούδασε οπτική σημειολογία στην τέχνη και τον πολιτισμό στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα πολιτιστικής διαχείρισης του Παντείου Πανεπιστημίου. Το 2020 τα παράτησε όλα για να ακολουθήσει το κάλεσμα της και έγινε καλλιτέχνης.

ΙΩΑΝΝΑ ΠΙΑΤΑ

ΙΩΑΝΝΑ ΠΙΑΤΑ

Η Ιωάννα Πιατά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και της Ανωτέρας Σχολής Δραματικής Τέχνης “Εμπρός-Θεατροεργαστήριον”. Ως ηθοποιός έχει πάρει μέρος σε παραστάσεις στο Φεστιβάλ Αθηνών, τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, το Μέγαρο Μουσικής, το Ωδείο Ηρώδου Αττικού καθώς και σε θεατρικές σκηνές της Αθήνας και έχει συνεργαστεί με σκηνοθέτες όπως ο Δημήτρης Καραντζάς, ο Γιάννης Μόσχος, ο Λευτέρης Γιοβανίδης, ο Τάκης Τζαμαργιάς, ο Κωστής Τσιούκας, ο Φωκάς Ευαγγελινός κ.α.

ΖΩΗ ΚΟΚΚΑ

ΖΩΗ ΚΟΚΚΑ

Το άλτερ έγκο της @marie.kouli. Σπούδασε και έζησε (εγώ έζησα δηλαδή, αλλά σε γ΄ ενικό) πολλά χρόνια στην Θεσσαλονίκη, όπου σπούδασε θεωρία λογοτεχνίας στη Φιλολογία του ΑΠΘ. Στο διδακτορικό της διαβάζει μέσα από μεταποικιακές και φεμινιστικές θεωρίες τις βυζαντινές (!) μυθιστορίες

Marie Kouli

Marie Kouli

Το άλτερ έγκο της Ζωής Κόκκα. Λεσβιακό κορίτσι για σπίτι, που ασχολείται με το κέντημα και θέλει να μοιραστεί την τέχνη της.

ΓΙΩΡΓΙΝΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

ΓΙΩΡΓΙΝΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

Σπούδασε εικαστικά στην Αθήνα. Στη συνέχεια μετακόμισε στο Λονδίνο και συνέχισε τις σπουδές της πάνω στη σκηνογραφία και το theatre design στο πρόγραµµα BA(Hons) Performance Design and Practice στο University of the Arts London- Central Saint Martins College of Art and Design απ´ όπου αποφοίτησε το 2012. Το 2013 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στο Utrecht University µε τίτλο MA Theatre Studies, αποκτώντας έτσι εξειδίκευση στη θεωρία και τη φιλοσοφία θεάτρου καθώς και τη δραµατουργία.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι δημοσιογράφος στην Καθημερινή και ένας εκ των παρουσιαστών της εκπομπής Special Report στον ANT1 (σεζόν 2021-2022). 

ΙΩΑΝΝΑ ΛΙΟΥΤΣΙΑ

ΙΩΑΝΝΑ ΛΙΟΥΤΣΙΑ

‌Υποψήφια‌ ‌διδάκτορας‌ στο τμήμα ‌Θεατρικών‌ ‌Σπουδών‌ ‌(Πανεπιστήμιο‌ ‌Πελοποννήσου) με θέμα έρευνας: Η περφόρμανς στα Βαλκάνια (1970 – 2000): αισθητικές προσεγγίσεις και κοινωνικοπολιτικές διαστάσεις.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1989. Το 2021 μπήκε στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Performing Public Space», του Fonty’s University (Tilburg, Ολλανδία), όπου κάνει και το ερευνητικό του project «Peripatetic (Dis)Courses».

Σελίδα 1 από 5

Έ β ρ ο υ   1 4 ,  
Μ έ γ α ρ ο   Μ ο υ σ ι κ ή ς
Α θ ή ν α ,   1 1 5 2 7 ,
T   2 1 0 7 7 1 7 5 4 4
i n f o @ f a r o . g r

Επικοινωνηστε μαζι μας