ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Στο Fårö θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο συνεργατών και μαθητών που θα καλλιεργούν και θα προωθούν περαιτέρω την ιδέα του creative learning.

ΕΙΡΗΝΗ ΘΕΟΔΩΣΗ

ΕΙΡΗΝΗ ΘΕΟΔΩΣΗ

Η Ειρήνη Θεοδώση (irzzy) γεννήθηκε στην Αθήνα, και μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Αθήνας και Κρήτης. Σπούδασε οπτική σημειολογία στην τέχνη και τον πολιτισμό στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα πολιτιστικής διαχείρισης του Παντείου Πανεπιστημίου. Το 2020 τα παράτησε όλα για να ακολουθήσει το κάλεσμα της και έγινε καλλιτέχνης.

ΙΩΑΝΝΑ ΠΙΑΤΑ

ΙΩΑΝΝΑ ΠΙΑΤΑ

Η Ιωάννα Πιατά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και της Ανωτέρας Σχολής Δραματικής Τέχνης “Εμπρός-Θεατροεργαστήριον”. Ως ηθοποιός έχει πάρει μέρος σε παραστάσεις στο Φεστιβάλ Αθηνών, τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, το Μέγαρο Μουσικής, το Ωδείο Ηρώδου Αττικού καθώς και σε θεατρικές σκηνές της Αθήνας και έχει συνεργαστεί με σκηνοθέτες όπως ο Δημήτρης Καραντζάς, ο Γιάννης Μόσχος, ο Λευτέρης Γιοβανίδης, ο Τάκης Τζαμαργιάς, ο Κωστής Τσιούκας, ο Φωκάς Ευαγγελινός κ.α.

ΖΩΗ ΚΟΚΚΑ

ΖΩΗ ΚΟΚΚΑ

Το άλτερ έγκο της @marie.kouli. Σπούδασε και έζησε (εγώ έζησα δηλαδή, αλλά σε γ΄ ενικό) πολλά χρόνια στην Θεσσαλονίκη, όπου σπούδασε θεωρία λογοτεχνίας στη Φιλολογία του ΑΠΘ. Στο διδακτορικό της διαβάζει μέσα από μεταποικιακές και φεμινιστικές θεωρίες τις βυζαντινές (!) μυθιστορίες

Marie Kouli

Marie Kouli

Το άλτερ έγκο της Ζωής Κόκκα. Λεσβιακό κορίτσι για σπίτι, που ασχολείται με το κέντημα και θέλει να μοιραστεί την τέχνη της.

ΓΙΩΡΓΙΝΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

ΓΙΩΡΓΙΝΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

Σπούδασε εικαστικά στην Αθήνα. Στη συνέχεια μετακόμισε στο Λονδίνο και συνέχισε τις σπουδές της πάνω στη σκηνογραφία και το theatre design στο πρόγραµµα BA(Hons) Performance Design and Practice στο University of the Arts London- Central Saint Martins College of Art and Design απ´ όπου αποφοίτησε το 2012. Το 2013 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στο Utrecht University µε τίτλο MA Theatre Studies, αποκτώντας έτσι εξειδίκευση στη θεωρία και τη φιλοσοφία θεάτρου καθώς και τη δραµατουργία.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι δημοσιογράφος στην Καθημερινή και ένας εκ των παρουσιαστών της εκπομπής Special Report στον ANT1 (σεζόν 2021-2022). 

ΙΩΑΝΝΑ ΛΙΟΥΤΣΙΑ

ΙΩΑΝΝΑ ΛΙΟΥΤΣΙΑ

‌Υποψήφια‌ ‌διδάκτορας‌ στο τμήμα ‌Θεατρικών‌ ‌Σπουδών‌ ‌(Πανεπιστήμιο‌ ‌Πελοποννήσου) με θέμα έρευνας: Η περφόρμανς στα Βαλκάνια (1970 – 2000): αισθητικές προσεγγίσεις και κοινωνικοπολιτικές διαστάσεις.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1989. Το 2021 μπήκε στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Performing Public Space», του Fonty’s University (Tilburg, Ολλανδία), όπου κάνει και το ερευνητικό του project «Peripatetic (Dis)Courses».

ΑΝΝΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΟΥ

ΑΝΝΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΟΥ

Η Άννα Παντελάκου είναι Θεωρητικός και Ιστορικός τέχνης, με σπουδές στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας, στο Université de Picardie Jules Verne της Γαλλίας και σχεδιάζει εκπαιδευτικά προγράμματα Ιστορίας της Τέχνης για ενήλικες και παιδιά.

ΤΖΑΛΕΞ ΝΟΕΛ

ΤΖΑΛΕΞ ΝΟΕΛ

Τζάλεξ Νόελ,  εικαστικός με έδρα την Αθήνα. Έχει δουλέψει ως σχεδιαστής κόμιξ  (2019, Καναδάς, “Rainbow Reflections: Body Image Comics for Queer Men”, 2020, Αυστραλία, “A Journey of Gender in Health”, “ Mythelore Saga: Terminus” ) ως εικονογράφος (2016 , “Η Αλίκη κοιτάζει τον καθρέφτη”. “Μικρές Οικογενειακές Ιστορίες” από Οικογένειες Ουράνιο Τόξο , 2019 Queering the Greek Television “Comedy”: Popular Texts, Dissident Readings PhD του Σπύρου Χαιρέτη )  και ως curator ( 2016. Το Δέντρο-Λουκούμι ).  Δεν χρησιμοποιεί συγκεκριμένη τεχνική, μέσο ή εργαλείο, αλλά συνηθίζει σε έργα με αντιθέσεις , θεωρώντας πως η Τέχνη είναι μια γλώσσα εξελίξιμη και πάντοτε ερευνητική.  

Σελίδα 1 από 5

Έ β ρ ο υ   1 4 ,  
Μ έ γ α ρ ο   Μ ο υ σ ι κ ή ς
Α θ ή ν α ,   1 1 5 2 7 ,
T   2 1 0 7 7 1 7 5 4 4
i n f o @ f a r o . g r

Επικοινωνηστε μαζι μας