ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ: METHOD OF THE LOST WAX

Εισηγητής: Μάριος Βουτσινάς

Ελάτε σε αυτό το εργαστήριο κοσμήματος όπου ο Μάριος Βουτσινάς θα μας ξεναγήσει στον κόσμο του.
Θα μας αφηγηθεί αυτά που έμαθε στο πέρασμα των χρόνων, θα μας οδηγήσει στους δρόμους που ανακάλυψε μόνος και θα μας φανερώσει πώς πράγματα που δεν το φανταζόμασταν μπορούν να γίνουν στολίδια...
Θα χαράξουμε στο κερί λουλούδια, πουλιά, αναμνήσεις και εικόνες, θα βουτήξουμε ημιπολύτιμες πέτρες στην επιφάνεια του... και θα φτιάξουμε κοσμήματα!
Θα παίξουμε με τη φωτιά και θα περάσουμε τις ροζ πλάκες του κεριού πάνω από τη φλόγα για να μαλακώσουν σαν την πλαστελίνη. Έπειτα, θα τις πλάσουμε στα χέρια μας δίνοντας τους σχήμα και μορφή.
Θα φτιάξουμε αληθινά κοσμήματα που αντέχουν στο χρόνο και γίνονται οικογενειακά κειμήλια με συναισθηματική αξία. Κοσμήματα που φτιάξαμε για να τα προσφέρουμε σε αγαπημένα πρόσωπα ή για να μας στολίζουν εμάς τους ίδιους και να μας συντροφεύουν στις χαρές και στις λύπες της ζωής.

Ελάτε τη Δευτέρα 14 Μαϊου στη συνάντηση γνωριμίας όπου θα συζητήσουμε για το τι θα κάνουμε στο εργαστήριο αυτό, τον εξοπλισμό που θα χρειαστούμε (και το κόστος του) και για το πώς θα εξελιχθούν τα μαθήματα.

Διάρκεια Εργαστηρίου: 14 Μαϊου (μέρα γνωριμίας) - 18 Ιουνίου
Μέρες και ώρες Σεμιναρίου: Δευτέρα, 18.00-21.00
*Θα οριστεί από κοινού με τους συμμετέχοντες μια ακόμα ημέρα συνάντησης όπου ο κάθε ένας θα δουλεύει πιο ειδικά το κόσμημά του.
Κόστος Συμμετοχής: 70€ (+24% ΦΠΑ)

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Sign up for Fårö Newsletters

Έ β ρ ο υ   1 4 ,  
Μ έ γ α ρ ο   Μ ο υ σ ι κ ή ς
Α θ ή ν α ,   1 1 5 2 7 ,
T   2 1 0 7 7 1 7 5 4 4
i n f o @ f a r o . g r

Instagram Follow
Επικοινωνηστε μαζι μας