Δημιουργική Γραφή και Εικονογράφηση για παιδιά

Εισηγήτρια: Βιβιάνα Μηλιαρέση
Φθινόπωρο 2018

Ηλικίες Β’ - Δ’ Δημοτικού

Το φθινόπωρο στο Fårö συνεχίζουμε το τμήμα Δημιουργικής Γραφής και Εικονογράφησης για παιδιά. Σε αυτό το εργαστήριο οι μικροί μας συγγραφείς θα καταλάβουν πως «μέσα από τη γραφή αναπτύσσουμε τη φαντασία μας, χτίζουμε αυτοπεποίθηση, καλλιεργούμε αμοιβαίο σεβασμό και αναπτύσσουμε τις ικανότητες ενσυναίσθησης και επικοινωνίας». Υπάρχει η δυνατότητα κάθε σεμιναριακός κύκλος να ολοκληρώνεται με τη δημιουργία ενός βιβλίου που παρουσιάζει τη δουλειά των παιδιών.

Το Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής και Εικονογράφησης βασίζεται στην αρχή ότι ο κάθε ένας από εμάς είναι εν δυνάμει συγγραφέας. Αν κάποιος μπορεί να αφηγηθεί μια ιστορία, τότε σίγουρα μπορεί και να τη γράψει. Στόχος μας είναι να πείσουμε τα παιδιά ότι εφ’ όσον σκέφτονται κάτι με το μυαλό τους, τότε σίγουρα μπορούν και να το γράψουν με το χέρι τους!

Υπεύθυνη προγράμματος η Βιβιάνα Μηλιαρέση (www.theresastory.org), μέντορας συγγραφής στο Ministry of Stories, το κέντρο Δημιουργικής Γραφής του Nick Hornby για παιδιά και εφήβους στο ανατολικό Λονδίνο.

Διάρκεια εργαστηρίου: 10 συναντήσεις μιάμισης ώρας (σύνολο 15 ώρες)
Ημερομηνίες εργαστηρίου: κάθε Πέμπτη από 4/10 έως 13/12
Ώρες: 17.00 – 18.30
Συνολικό κόστος συμμετοχής: 180€ (+24% ΦΠΑ) 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ info@faro.gr έως τις 15 Σεπτεμβρίου

Sign up for Fårö Newsletters

Έ β ρ ο υ   1 4 ,  
Μ έ γ α ρ ο   Μ ο υ σ ι κ ή ς
Α θ ή ν α ,   1 1 5 2 7 ,
T   2 1 0 7 7 1 7 5 4 4
i n f o @ f a r o . g r

Instagram Follow
Επικοινωνηστε μαζι μας