Εισηγητές: Α. Διαλυνά, Δ. Τζέτζας
Φθινόπωρο-Χειμώνας 2019 

Η υποκριτική είναι κάτι σαν την Ανθρωπολογία: ερευνάς με τη σκέψη και συμπληρώνεις με τη φαντασία τις ζωές των Άλλων, των έξω από εσένα, με στόχο όχι να τόσο να τους κρίνεις αλλά να τους κατανοήσεις. Και στο τέλος, αναπαριστάς τις ιστορίες τους- είτε στην οθόνη, είτε στη σκηνή- ελπίζοντας σε μια βαθιά ανθρώπινη συνάντηση που θα διευρύνει λίγο τον τρόπο που καταλαβαίνουμε τον κόσμο.

Σε αυτό το εισαγωγικό εργαστήριο Υποκριτικής με τελευταίο σκαλοπάτι την κινηματογραφική υποκριτική μπροστά σε κάμερα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τη δημιουργική διαδικασία ενός ηθοποιού ώστε να προετοιμαστούν να πουν ιστορίες με τη χαρά, τη σοβαρότητα και την ειλικρίνεια ενός μικρού παιδιού που ζει το παρόν του. Οι μαθητές θα δοκιμάσουν τα εκφραστικά εργαλεία τους τόσο για τη σκηνή, όσο και για την οθόνη χωρίς να χάνουν τη γενικότερη αίσθηση του ρόλου τους.

Μαζί θα εξερευνήσουμε την τέχνη της Υποκριτικής και θα την προσαρμόσουμε στις ιδιαιτερότητες ενός γυρίσματος μπροστά σε κάμερα, πιστεύοντας τελικώς πως παρά τις εξωτερικές διαφοροποιήσεις στον τρόπο έκφρασης ο υποκριτικός πυρήνας παραμένει ίδιος ως προς την ουσία του.

Στο τέλος του εργαστηρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γυρίσουν και να έχουν για το portfolio τους ένα μικρό βίντεο με σκηνή ή μονόλογο της επιλογής τους.

Έναρξη εργαστηρίου: Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019
Λήξη εργαστηρίου: Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019
Ώρες συναντήσεων: 10.00-14.00 καθημερινά εκτός Σαβ/κου

Κόστος συμμετοχής:
➔Τα δίδακτρα του εργαστηρίου εξοφλούνται σε τρεις μηνιαίες δόσεις. Η κάθε μηνιαία δόση διαμορφώνεται ως εξής,

✓ Early bird με εγγραφή μέχρι τις 9/9, 200€ (+24% ΦΠΑ)/μήνα
✓ Εγγραφή από τις 10/9, 220€ (+24% ΦΠΑ)/μήνα

Έ β ρ ο υ   1 4 ,  
Μ έ γ α ρ ο   Μ ο υ σ ι κ ή ς
Α θ ή ν α ,   1 1 5 2 7 ,
T   2 1 0 7 7 1 7 5 4 4
i n f o @ f a r o . g r

Επικοινωνηστε μαζι μας