Εμψυχώτρια: Ιωάννα Πιατά
Σάββατο 19 & Κυριακή 20/11/2022
Σάββατο 26 & Κυριακή 27/11/2022

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ 15-18 ΧΡΟΝΩΝ
[..] Δύο αλήθειες πλησιάζουν η μία την άλλη. Η μία έρχεται από μέσα, η άλλη
απ’ έξω και κει που συναντιούνται μπορεί κανείς να δει τον εαυτό του [..]
Tomas Tranströmer

 

Πώς μπορεί ένα σύνολο από άγνωστα μεταξύ τους άτομα να ανοιχτούν, να συνδεθούν και να συνεργαστούν; Πώς μπορούμε από ένα αγαλματάκι ακούνητο να οδηγηθούμε στην πιο ευφάνταστη ιστορία; Και πώς το παιχνίδι βοηθάει να βγει στην επιφάνεια ό,τι δεν έχουμε καν καταλάβει ότι μας απασχολεί;
 
Μήπως τελικά όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν ή μία σεναριογράφο και μήπως το κινητό που κρατάμε είναι ένα πάρα πολύ δημιουργικό εργαλείο;
 
Με σύμμαχο τις θεατρικές ασκήσεις θα ανακαλύψουμε τις κρυμμένες ιστορίες που έχουμε μέσα μας και θα τις παρατηρήσουμε από κοντά. Το τι θα κάνουμε μετά με αυτές είναι στο χέρι μας και στο μάτι μας!
 
Σκοπός μας είναι να αναζητήσουμε τις ιστορίες και τα πλάνα που κρύβουμε μέσα μας, παίζοντας. Μέσα από μια σειρά δημιουργικών βιωματικών ασκήσεων με άξονα τα θεατρικά εργαλεία, θα γίνουμε μια ομάδα που θα δημιουργήσει ιστορίες, θα τις αποτυπώσουμε σε μορφή κινηματογραφικού σεναρίου και στο τέλος, με τη βοήθεια του κινητού μας τηλεφώνου, θα τις μοιραστούμε αφού θα τις κάνουμε μια μικρού μήκους ταινία.
 
Στην εφηβική ηλικία τα πλάνα είναι μεγάλα, είναι τολμηρά, είναι ανοιχτά και βρίσκονται μπροστά μας να τα ανακαλύψουμε και να παρασυρθούμε μαζί τους.
 
 
Συναντήσεις:
Σάββατο 19/11 & Κυριακή 20/11
Σάββατο 26/11 & Κυριακή 27/11
Ώρες: 11:00-13:00
 
Κόστος Συμμετοχής
(τιμή γνωριμίας):
100 (+24% Φ.Π.Α.) & 80 ευρώ +24% Φ.Π.Α.) στο δεύτερο αδερφάκι

*Επικοινωνήστε μαζί μας για το πιο αναλυτικό πρόγραμμα

Έ β ρ ο υ   1 4 ,  
Μ έ γ α ρ ο   Μ ο υ σ ι κ ή ς
Α θ ή ν α ,   1 1 5 2 7 ,
T   2 1 0 7 7 1 7 5 4 4
i n f o @ f a r o . g r

Επικοινωνηστε μαζι μας